Vágás és égés

1. Háztartási balesetek

Minden háztartásban, de persze nem csak otthon, hanem bárhol vagy munkában rendszeresen szenved bárki kisebb nagyobb sérüléseket. Megégeti a kezét, lehorzsolja a lábát, beszakad a körme, elvágja vagy megszúrja az ujját stb. De ide sorolnám a gyakori, bár nem balesetnek nevezhető vízhólyagot is.
Ezek többnyire maguktól gyógyulnak vagy bármilyen házi gyógymóddal kezelhetőek.
Vannak viszont nehezebben, elhúzódóan gyógyuló, fájdalommal vagy egyéb kellemetlenséggel járó formái is ezeknek.

2. A háztartási balesetek kezelése

Természetesen a kötözések, fertőtlenítések, fájdalomcsillapítók, krémek hatalmas eszközpalettája rendelkezésre áll.

3. Hogyan segít a Safe Laser?

A 40 éves orvosi lézer kutatás eredményeként kifejlesztett Safe Laser készülékekkel végzett lézer kezelés fájdalomcsillapítógyulladáscsökkentő és biostimuláló hatást fejt ki a megvilágtott területen.

Vágás és égés lézer kezelésére javasolt készülék a Safe Laser 150

Ezek a balestek akutnak minősülnek, így napi akár 2-3x is kezelhetjük az érintett területet 3 percig a berendezéssel.

A lézer kezelés hatásaként gyors fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentést tapasztalhatunk, illetve a sebek is gyorsabban, kisebb heggel gyógyulnak meg.

Télen véletlenül hozzáértem a sütő belsejében a fűtőszálhoz. Azonnal “ráégett” a bőröm. “Az ilyenkor megfelelp dícsérő mondatok” után azonnali kárelhárításba kezdtem. A kézfejlemen egy 8 cm hosszú és fél cm széles területen teljesen lejött a bőr (2. fokú égés9). Nagyon fájt a hideg víz ráfolyatása után is. Ekkor jött a Safe Laser (folpackba csomagolva és az fertőtlenítve, hogy ne legyen váladékos a lézer, de a seb se fertőződjön tovébb), direkt rátéve a sebre. 3 perc múlva jelentősen csökkent a fájdalom. még egyszer lefekvés előtt lézereztem, így éjszaka már nem fájt és másnaptól sem. Összesen 3 hétig napi 1x lézereztem, gyorsan gyógyult, nem gyulladt és fertőződött be. Fél év múlva már nyoma sem volt, nem maradt sem heg, sem pigemnt hiány.

Dr. Hegedűs György

ikon_ctg_kerdezz

Tájékozódjon telefonon!

06 70 284 9038

Küldjön üzenetet!

ikon_ctg_kerdezz

Hatékony-e az Ön problémájára a Safe Laser?

Melyik készülék a megfelelő?

 Safe Laser készülékek:

alkalmazási területek, árak, tartozékok

Információkérés - időpontkérés kipróbálásra

  • A DrLaser.hu célja, hogy minden megyében megtekinthető, kipróbálható, megvásárolhatóak legyenek a Safe Laser termékek. Már jelenleg is több vidéki városban elérhetőek. Ezért kérjük, adja meg városa nevét, hogy segíthessünk, hol találja Önhöz a legközelebbi Safe Laser pontot. Illetve ezen információk alapján tervezni tudjuk, hol érdemes legközelebb Safe Laser pontot nyitni.
  • Az Adatvédelmi szabályzatott a weboldalon a láblécből éri el
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.