Allergia kezelése Safe Laser készülékkel

Az allergia tünetei sajnos egyre több ember mindennapjait keserítik meg. Magyarországon a serdülők 20%-a mellett a felnőtt lakosság 10%-a küzd allergia okozta problémákkal. Az érintettek száma az 1950-es évektől folyamatosan növekszik; napjainkban pedig valóban drasztikus arányt mutat. Mindamellett, hogy a szüntelen orrfolyás, tüsszögés és könnyezés már önmagában sok kellemetlenséget okoz- kevesen tudják, de az allergia akár komoly szövődményekkel is járhat! Ilyen lehet akár az asztma, mely gyakorta kétségbeejtő fulladás- érzettel jár.

Tudta-e...?
allergia kezelése

allergia kezelés

2016 tavaszán az allergiaszezon sajnos szokatlanul korán köszöntött be, csak az igazán körültekintőek tudtak felkészülni a pollentámadásra.

Az Országos Közegészségügyi Központ jelentése szerint jelenleg több mint 10 különböző féle allergénnel kell megküzdenünk.

Ezek nem mások, mint a mogyoró, az éger, a szil, a kőris, a nyárfa, a ciprus- és a tiszafa-félék, a juhar, a fűz, a gyertyán, valamint a nyír.

Nátha vagy allergia?

Az allergia és a nátha tünetei igen hasonlóak, ezért összeállítottunk 5 pontot, mely segít választ adni a fenti kérdésre. Minél több kérdésre válaszol igennel, annál inkább valószínű, hogy Ön pollenallergiával küzd.

1, A kellemetlen tünetek szezonálisan jelentkeznek? Az allergia többnyire koratavasszal vagy koranyáron jellemző, hiszen a levegő pollenkoncentrátuma kiemelten magas ezekben a periódusokban.

2, Általában a hajnali, vagy az esti órákban tapasztal allergiás tüneteket? Ebben a két időszakban a pollenszórás intenzívebb, mint más napszakokban.

allergia kezelése

3, Szeles időben, szabadtéri programok során gyakran könnyezik a szeme, mely orrfolyással, tüsszögéssel is társul? A levegőbe kerülő virágport a szél könnyedén röpíti akár hosszú kilométereken át. Így Ön akkor is érezhet allergiás tüneteket, ha a közvetlen közelében esetleg nem látja az allergiát kiváltó növényfajtát.

 

4, Hegyekben, vagy tengerparton tett kirándulás, pihenés, nyaralás során a tünetek megszűnnek? Esetleg a hazatérést követően ismét jelentkeznek? Ha a válasza igen, sajnos Ön valószínűleg virágpor- allergiával küzd, hiszen a magasabb hegyekben, vagy a tenger partján nem jellemző intenzív pollenszórás.

5, Gyógytea fogyasztása, lázcsillapítók, vagy antibiotikum szedése hatására sem múlnak el a tünetek? A vírus okozta meghűlés –az allergiához hasonlóan– orrfolyással, köhögéssel, tüsszögéssel jár, azonban ezek a tünetek vitaminok, forró tea fogyasztása után enyhülnek. A bakteriális eredetű fertőzés (mely hasonló tüneteket produkál) antibiotikumokkal gyógyítható. A makacs allergia azonban ellenáll a fenti gyógymódoknak, hiszen teljesen más jellegű kezelést igényel!

Allergia tünetei

A pollenallergia (ahogy azt fent is említettük) tüsszögéssel, köhögéssel, garatváladék-képződéssel, szemhéjduzzanattal jár, de gyakran tapasztaljuk a kötőhártya vörösségét is. Ha a fenti panaszokra valóban hosszú távú megoldást keresünk, akkor nem bízhatjuk a gyógyulásunkat antihisztaminra, orrspray-re, szteroidra, homeopátiás szerekre, vagy akupunktúrára. Ezek a (mód)szerek ugyanis többnyire komoly kockázatokkal, mellékhatásokkal járnak, és súlyos szövődményeket képesek okozni!

Allergia kezelése- hatékonyan!

A Safe Laser 30 és 150 típusú készülék azonnali megoldással szolgál az allergia okozta problémákra. Az orrnyálkahártya célzott kezelésével csökkenthető a gyulladás okozta ödéma (duzzanat), és a biostimulációs hatásnak köszönhetően mérséklődnek, vagy akár teljesen meg is szűnnek a panaszok!

Tekintse meg videónkat, melyen Dr. Hegedűs György a szénanátha kezelési lehetőségeit ismerteti!

Allergia kezelése

A Safe Laser 30 és 150 készülékekkel hatásosan kezelhetőek az allergiás panaszok, hiszen lehetővé teszi az orrnyálkahártya direkt lézerkezelését. Az orvossal történő konzultációt követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lépnek fel a tünetek, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!