Csípőprotézis-műtét elkerülése

Eheti blogbejegyzésemben szeretném egyik elégedett páciensem levelét közzétenni, mert úgy gondolom, hogy az ő tapasztalatai mások számára is fontosak, tanulságosak lehetnek. A Safe Laser készülék rendszeres használatának hatására a csípőfájdalom csökkent, a csípőprotézis-műtét elkerülhetővé vált. A hölgy természetesen beleegyezését adta levele publikálásához.

Kedves Doktor Úr!

Szeretném megköszönni Önnek a csodával határos javulásomat a Safe Laser 500 készülék használatát követően.
Csípő- és térdprotézisre várok. A csípőprotézis műtétet különböző egészségügyi problémák miatt két alkalommal el kellet halasztani, ami miatt olyan mértékű fájdalmam és járáskorlátozottságom volt, hogy lehetőséget kerestem a kínjaim enyhítésére.
Így jutottam el Önhöz Miskolcról, és az előzetes tájékozódás után vásároltam Öntől Safe Laser 500-as készüléket.
2 hónapja használom az Ön utasítása alapján, azóta újra szinte csípőfájdalom nélkül tudok járni. Szinte el sem hiszem, hogy a fájdalmaim ilyen mértékben lecsökkentek.
A legutolsó orvosi vizsgálatnál a vizsgáló orvos csodálkozva állapította meg, hogy a csípő- és térdmozgások majdnem teljesen szabadok /amit természetesen én is észrevettem, mert mindkét lábamat egyformán tudom terhelni, az izmok merevsége engedett/, a térd- és csípőfájdalom mozgatásra majdnem teljes mértékben megszűnt.
Emiatt a műtéti várólistáról levettek, mivel jelenleg nem szorulok műtétre, a panaszaim csökkenése miatt.
Továbbra is folytatom a megbeszélt kezeléseket, és még egyszer nagyon köszönöm Önnek a segítséget.
Elmondani kívánom még, hogy én csak a hagyományos orvoslásban hittem eddig /műtét, gyógyszerek/, ami most megváltozott, annak ellenére, hogy nem hittem el kezdetben, amikor megvásároltam a lézer készüléket, hogy ilyen mértékben fog segíteni. De ennek ellenére most már megváltozott a véleményem, hála Önnek.

Tisztelettel: Nagy Endréné /Miskolcról/

Csípőprotézis-műtét

Kedves Nagy Endréné!

Mindenek előtt engedje meg, hogy megköszönjem a kedves szavakat. Szívből örülök neki, hogy a Safe Laser 500 Infra készülék olyan mértékben enyhítette a fájdalmait, hogy a csípőprotézis-műtét elkerülhetővé vált.

Kérem, ha a kezelések során bármilyen kérdése, vagy észrevétele merül fel, esetleg további tapasztalatait szeretné megosztani, forduljon hozzám a továbbiakban is bizalommal!

Barátsággal üdvözli,

Dr. Hegedűs György

A csípőprotézis-műtét elkerülhető

Ahogyan azt a fenti levélben is olvashattuk, a Safe Laser 500 Infra készülék nem egy esetben segített már pácienseimnek a csípőprotézis-műtét elkerülésében. Ehhez azonban egyetlen kezelés nem elegendő; az eredmény hosszú távú fenntartásához a légylézer rendszeres alkalmazására van szükség.

A lézerterápia alkalmazása az orvostudományban átfogó múlttal rendelkezik. Azonban, a Dr. Rózsa Károly lézerfizikus nevéhez köthető szabadalom előtt, a gyógyászati lézerek alkalmazásához orvosi képzettségre és speciális környezetre volt szükség. A magyar innovációnak köszönhetően mára a gyógyító lézerkészülék a lakosság körében, otthoni környezetben is  biztonsággal használható. A Safe Laser készülék hatékonyságát nemzetközi kutatások is alátámasztják.

Csípőprotézis-műtét elkerülhető

Semmiképp ne odázzuk el a probléma megoldását, és semmi esetben se hagyatkozzunk rizikós félmegoldások alkalmazására, hiszen a csípőprotézis műtét megannyi kellemetlenséggel, kockázattal, komoly szövődmények kialakulásával járhat! Ha valóban szeretnénk mindezt elkerülni, a legmegfelelőbb, leghatékonyabb módot kell választanunk, különben a problémák egész hátralévő életünket megkeseríthetik! A Safe Laser 500 Infra készülékkel hatásosan kezelhetőek az csípőízület különféle megbetegedései, hiszen a szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szüntetik meg, hanem hosszú távú megoldással szolgálnak! Az orvosi vizsgálatot követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lép fel a fájdalom, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!