Eredeti Safe Laser készülék

Vigyázat, hamisítják!

Kedves Olvasóim! Az eheti blogbejegyzés nagyon fontos információkat tartalmaz mind az aktív, mind pedig a leendő Safe Laser – tulajdonosok számára, ugyanis a közelmúltban a szélhámosok sajnos hamisítani kezdték a lágylézer-készülékeket. Mi a különbség tehát az eredeti Safe Laser és a Safe Laser hamisítvány között?

Safe Laser hamisítvány
Safe Laser hamisítvány

Safe Laser hamisítvány

A hamis (ekképp hatástalan) készülékek árusítása mellett a csalók sajnos rendszeresen tartanak olyan előadásokat, melyeken téves információt adnak a lézerkészülékekről, és félrevezetik a laikusokat. Olvassa figyelemmel az alábbi bejegyzést, nehogy Ön is csalás áldozatává váljon!

A bejegyzés elején fontos leszögeznünk; az eredeti Safe Laser készülék három különböző fajtája van jelenleg forgalomban, melyek az alábbiak:

Eredeti Safe Laser készülék – típusok

Eredeti Safe Laser

Safe Laser 30 készülék

A bőrfelületre helyezve általános lézerként használható, emellett szintén alkalmas az orrnyílás bevilágítására, valamint a fület és a szájüreget (légzőszerveket és nyálkahártyát) érintő panaszok is eredményesen csökkenthetőek. A Safe Laser 30 készülék ára 77 000 Ft.

Safe Laser 150 készülék

Alkalmas felszíni problémák, sérülések (vágás, égés) külsőleg történő kezelésére. Sugárszűkítő tartozéka lehetővé teszi az orrnyílás bevilágítását, a külön rendelhető száloptikának köszönhetően pedig hatékony segítséget jelent a fül- és a szájüregi problémák (fülzúgás, herpesz, allergia, fogászati panaszok) gyógyításában. A szintén külön rendelhető kozmetikai kezelő optimalizálja a krémek felszívódását, megsokszorozva azok jótékony hatását. A Safe Laser 150 készülék ára 189 000 Ft.

Safe Laser 500 Infra

A Safe Laser 500 Infra készüléket fájdalomcsillapító- és gyulladáscsökkentő hatása miatt elsősorban mozgásszervi panaszok kezelésére ajánljuk. A jótékony lézerfényt a sejtek mélyébe juttatva segíti az izmok, inak, ízületek gyógyulását; akár ízületi porcfelszínek, porcok regenerálására is alkalmazható. Az orrnyálkahártya bevilágításával gyógyítható betegségek kezelésére is alkalmas. A Safe Laser 500 Infra készülék ára 399 000 Ft.

Safe Laser 1800 Infra

A Safe Laser 1800 Infra készüléket fájdalomcsillapító- és gyulladáscsökkentő hatása miatt elsősorban mozgásszervi panaszok , illetve sportsérülések kezelésére ajánljuk. A jótékony lézerfényt a sejtek mélyébe juttatva segíti az izmok, inak, ízületek gyógyulását; akár ízületi porcfelszínek, porcok regenerálására is alkalmazható. Az orrnyálkahártya bevilágításával gyógyítható betegségek kezelésére is alkalmas. Ez a legnagyobb teljesítményű Safe Laser, ami akár 10cm mélységben is htékony. A Safe Laser 1800 Infra készülék ára 1 257 300 Ft.

Vigyázat, visszaélnek a magyar találmánnyal!

Az eredeti Safe Laser készüléket Dr. Rózsa Károlynak, a Magyar Tudományos Akadémia lézerfizikusának köszönhetjük, mely 50 év kutatómunka eredménye. A közelmúltban azonban egyre több alkalommal találkozunk Kínából érkező lézer készülékekkel, melyeket a Safe Laser továbbfejlesztett verziójaként árulják, hogy ezeket Dr. Rózsa Károly fejlesztette. Ezek általában övre csíptethető, vagy csuklóra erősíthető konstrukciók, melyek sajnos egyértelműen hamisak, hiszen ilyen jellegű Safe Laser készülékek nincsenek forgalomban!

A szemfényvesztők előadása

A lézerkészülék-hamisítók és forgalmazók sajnos igen látványos előadásokkal kábítják a laikus, naiv gyógyulni vágyókat. Általában azt ígérik, hogy lézerhasználattal megelőzhető a vérrögök képződése, a trombózis-, vagy épp a szívinfarktus, agyvérzés kialakulása; csökkenthető a koleszterin, a vércukor-szint, és a magas vérnyomás. Fontos leszögeznünk, hogy a szélhámosok által forgalmazott hamis készülékek semmilyen hatást nem garantálnak szervezetünkre, mivel nagyon kis teljesítményűek (5 mW). A Safe Laser készülékek 30 mW, 150 mW és 500 mW teljesítményűek, tehát jóval komolyabbak, hatékonyabbak.

Nem beszélve arról, hogy általában az előadók és értékesítők nem orvosok, de orvosi vizsgálatnak megfelelő méréseket végeznek (pl. vércsepp vizsgálat) szakképesítés nélkül és ebből következtetést vonnak le, mint egy orvosi lelet, dignózis. Már a vizsgálat elvégzéséhez is engedély, veszélyes hulladék (pl. vércsepp vételi tű, törlő papír, tárgylemez stb.) elszállítási, kezelési jogosultság, végzettség szükséges. Viszont az ilyen helyen végzett vizsgálatok végzői általában nem rendelkeznek ilyennel.

 

I. Eset

Tavaly megkeresett egy fiatal ember, aki csuklólézert forgalmaz és előadáson vércsepp vizsgálatot végez, hogy el tudja adni. A Safe Lasert akarta ugyanígy forgalmazni. Szerencsére letett róla, mivel a Safe Lasernél nincsen 1000-2000%-os (!!!!) haszon, mint a saját csuklólézernél (20.000 Ft bekerülési ár után 400.000 Ft-ért adják el). Ez a fiatalember tanár volt. Ő csinálta a vércsepp vizsgálatot és értékelte. Szerinte, ha összetapad a vörösvértest, akkor vérrögöt képez és agyvérzést és infarktust okoz. Nagyon csodálkozott, amikor felvilágosítottam arról, hogy nem a vörösvértestek, hanem a vérlemezkék összetapadása okoz vérrögöt, a vörösvértestek tapadása nem okoz ilyet. Azt sem tudta, hogy miről beszél és téves tudás alapján verte át a gyanútlan vásárlókat.

A vér lézer besugárzásról írtam is egy cikket, mely ide kattintva olvasható.

 

 

II. Eset

Két napja hívott fel egy kétségbeesett hölgy és azt kérdezte, hogy igaz-e, hogy Dr. Rózsa Károly fejlesztett egy csuklóra szerelhető vérnyomást csökkentő és érrendszert tisztító lézert. Nyilván a válaszom „nem” volt. Azt mondta, hogy egy hete elhívták egy előadásra, ahol érrendszeri felmérést kínáltak csak most, csak neki, nyitási akció 50.000 Ft helyett most ingyen. Elment, ahol csináltak egy számára ismeretlen mérést, majd, míg az eredményre vár, üljön be egy előadásra. Ott egy ügyes fiatal ember olyan előadást tartott az érrendszerről és egy csuklóra szerelhető lézerről, hogy mindenki lelkes lett. De végig arról beszélt, hogy ezt Dr. Rózsa Károly fejlesztette, magyar találmány. A végén húzni kellett borítékot és láss csodát ő húzta ki azt a szerencsés kártyát, amivel 600.000 Ft helyett 300.000 Ft-ért meg tudta venni a lézert és még egy mágnes ágyat is kapott hozzá. Utána megkapta a vizsgálati eredményt a kezébe, ami egy kézzel, olvashatatlanul írt papír volt, amit nem is magyarázott el neki senki. Amikor hazaért és kibontotta a lézert, akkor lett gyanús, mert rá volt írva, hogy Made in China, nem pedig Magyarország és Dr. Rózsa Károly. Vásárolt egy kb. 20.000 Ft-ot érő 5 mW teljesítményű kínai csuklólézert 300.000 Ft-ért.

Saját eset:

Az én egyik idő rokonom ugyanígy vett tavaly egy előadáson (őt sorsolták ki) egy 800.000 Ft-os (kb. 50.000 Ft-ba kerülhet) masszázs fotelt 350.000 Ft-ért, úgy, hogy még egy gyenge minőségű, de színes késkészletet is kapott hozzá ajándékba. (Dr. Hegedűs György)

Tudományos háttér

Az eredeti Safe Laser készülékek alkalmazásával a fenti panaszok jelentős része csökkenthető, hiszen a jótékony lézerfény a sejtek mélyébe hatolva aktiválja szervezetünk saját öngyógyító folyamatait. Azonban fontos tudnunk; a  Safe Laser készülék maximális hatékonysága érdekében a lézerterápiát célszerű más kezelésekkel, illetve életmódváltással kombinálnunk. Cukorbetegség esetén például a lézerkészülék alkalmazása mellett fontos, hogy a páciens változtasson táplálkozási szokásain, egészségesen éljen, rendszeresen mozogjon és kerülje a stresszhelyzeteket.

Bármilyen betegségről is legyen szó, az emberi szervezetet célszerű tehát komplex egészként tekintenünk, és eszerint kezelnünk. A gyógyítás nem jelenthet pusztán tüneti kezelést; hiszen sokkal több ennél. A Safe Laser csapata minden esetben több aspektusból közelíti meg a páciens panaszait, és a teljes gyógyulási folyamatban igyekszik hatékony, teljes körű segítséget nyújtani.

Eredeti Safe Laser készülék

A különböző Safe Laser készülékekkel hatásosan kezelhetőek a különféle egészségügyi problémák, hiszen a szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szüntetik meg, hanem hosszú távú megoldással szolgálnak! Az orvosi vizsgálatot követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lép fel a fájdalom, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!