Kisugárzó fájdalompont kezelése

Fájdalom helye

A közelmúltban több új páciens tette fel nekem a kérdést: Doktor Úr! Miért fordulhat elő, hogy a térdemben, csípőmben érzett fájdalom az orvosi kezelés után sem múlik el? A kérdésre a válasz bár egyszerű, mégis elfordul, hogy az orvosok nem gondolnak rá. Ezen a héten a kezelés után is fennálló fájdalom kérdését járjuk körbe. A fájdalom helye ugyanis nem mindig esik egybe a fájdalmat okozó területtel. A kisugárzó fájdalompont kezelése elengedhetetlen a beteg teljes gyógyulásához!

Kezelés után is fennálló fájdalom oka
Fájdalom helye

Fájdalom helye

Gyakran megesik, hogy térd-, vagy csípőfájdalom kezelése után a beteg fájdalma nem múlik el teljesen. Ennek oka, hogy bár a fájdalmat valóban ezen a terülten érzik, a probléma mégsem itt van. Lehetséges ugyanis, hogy a fájdalmat okozó gócpont a fájó terület mellett helyezkedik el, és ez esetben az orvosi kezelés is hatástalan lehet. Ilyen esetben a megoldás a kisugárzó fájdalompont kezelése.

Kisugárzó fájdalompont kezelése

Kisugárzó fájdalompontnak nevezzük tehát azokat a gócokat a szervezetünkben, melyek tőlük távolabb eső pontba sugározzák a fájdalomérzetet. Ekképp, ha a kezelés kizárólag a sajgó területre fókuszál, sajnos gyakorta eredménytelen. Ezért fontos, hogy a szakorvos pontosan diagnosztizálja a probléma valódi okát és helyét. Például térdpanaszok esetén nem elegendő az ízület kezelése. Ha valóban hosszú távú gyógyulást szeretnénk elérni, akkor a térdízületet a csonttal, a porccal, a kötőszövettel és az izmokkal együtt kell kezelnünk- és meg kell bizonyosodnunk róla, hogy a probléma oka valóban a térdben keresendő.

Fájdalom helye

Ez hogyan lehetséges?

Az első vizsgálat alkalmával mindig feltérképezem a fájdalmat körülvevő területet is, hogy pontos képet kapjak a fájdalom valódi okáról és helyéről. Később, a kezelés során a fókuszt a teljes területre helyezem, ekképp a gyógyulás folyamata sokkal gyorsabbá válik.

Sok esetben fordulnak hozzám műtéten átesett páciensek, hiszen a regeneráció folyamata lassú, és ez alatt az idő alatt nem élhetnek teljes életet (a mindennapok során a családtagok támogatására szorulnak, esetleg betegszabadságot kell kivenniük). Ilyenkor fontos, hogy azonnali segítséget nyújthassak nekik; hogy eredményesen gyorsíthassam a gyógyulás folyamatát, adott esetben pedig hatékonyan csillapítsuk a beteg fájdalmát.

Safe Laser 500 infra készülék

Ha a fentihez hasonló esettel találkozom, általában a Safe Laser 500 Infra készülék kúraszerű alkalmazását javaslom. A Safe Laser 500 Infra készülék sugarai ugyanis a szövetek mélyébe hatolva egyszerre segítik az ízület, a csont, a kötőszövet, az izom és a porc regenerációját, mely a valódi gyógyulás feltétele. A Safe Laser készülék alkalmazása kisugárzó fájdalompont esetében is kiemelten hatékony, hiszen már az első kezelést követően jótékony folyamatok indulnak meg a panaszt okozó területen, és a szervezet elkezdi önmagát gyógyítani. Mindennek következtében pedig a beteg fájdalma csökken, és a lézer-kezelésnek köszönhetően lényegesen rövidül a gyógyulás ideje. Így a beteg hamarabb térhet vissza a megszokott életritmusba, és élhet ismét minőségi, teljes életet.

Tekintse meg videónkat, melyen páciensünk saját tapasztalatairól beszél!

Azonnali segítség

A Safe Laser 500 Infra készülékkel hatásosan kezelhetőek a térd- és csípőízület különféle megbetegedései, hiszen a szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szüntetik meg, hanem hosszú távú megoldással szolgálnak! Az orvosi vizsgálatot követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lép fel a fájdalom, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!