Lézerkezelés a gyógyászatban

Avagy: mi a lézerkezelés titka?

A lézerkezelés a gyógyászatban igen érdekes, új keletű témának minősül, bár már idestova 50 éves múltra tekint vissza. Az 1970-es évek óta világszerte megannyi pozitív kutatási eredményt jegyeztek le. Oroszországban, később pedig Kínában több tízezer betegen tesztelték, és az így szerzett tapasztalatok, statisztikák magukért beszélnek! Egy Kínában történt orvosi egyetemi kutatás rámutatott; a lézerkezelés a gyógyászatban az egész szervezetre képes pozitív hatást gyakorolni, hiszen nem csupán a kezelt területre, hanem (a teljes érhálózaton keresztül) a komplett vérkeringésre hatással van. A nyálkahártya lézerbesugárzása képes optimalizálni a teljes keringés dinamikáját!

Mi is az a Safe Laser?

A lézerkezelés a gyógyászatban két féle lehet: operáció során a sebészek úgynevezett kemény (sebészeti) lézert használnak; akut- és krónikus problémákra pedig lágy lézert (melynek angol neve softlaser), azaz Safe Lasert.

A lágylézer 0,5-500 mW-os teljesítménnyel bír. Infravörös sugarat bocsát a kezelt területre, mellyel fokozza a kezelt szövetek regenerációs képességét, és visszaállítja a beteg sejtek eredeti funkcióját. A lézersugár közvetlen kapcsolatba, kölcsönhatásba lép a sejtek molekuláival, így gyorsítja a sejtszaporodást. A szervezet saját folyamatai optimalizálódnak, így javul a mikrokeringés, és csökken a trombózisra való hajlam. Hatására javul az oxigénellátás, illetve felgyorsul a sejtek újraképződése, és az ellenanyag-termelés (azaz jelentős mértékben fokozódik az általános védekezőképesség; erősödik az immunrendszer).

Miben különbözik a lézerkezelés más gyógymódoktól?
Lézerkezelés a gyógyászatban

Lézerkezelés a gyógyászatban

lágylézer-kezelés első számú előnye, hogy teljes mértékben fájdalommentes, és nem csupán gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van, hanem helyes alkalmazás mellett valóban hozzájárul a végleges gyógyuláshoz. A lézerkezelés a gyógyászatban  lehet  érintésmentes, így nem áll fent fertőzésveszély, tehát a páciensek biztonsággal alkalmazhatják otthonukban is. A Safe Laser a speciális fényszóró optikájának köszönhetően nem jelent veszélyt a szemre, és igen egyszerű a használata; gyógyszerekkel és fizioterápiával kombinálva pedig fokozható jótékony hatása!

Milyen betegségek esetén alkalmazható a lézer?

A Safe Laser minden olyan panasz esetében sikerrel alkalmazható, melynek hátterében keringési problémák állnak, hiszen optimalizálja a véráramlást, és javítja a sejtszintű anyagcserét, mi által erősíti, aktivizálja az immunrendszert. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a biofizikai stimuláció hatására szervezetünk önmagát kezdi gyógyítani.

Statisztikai adatok szerint Magyarországon a halálozást kiváltó okok listájának elején szív- és érrendszeri, azaz keringési problémákra visszavezethető betegségek állnak. A lézerkezelés a gyógyászatban amellett, hogy akut- és krónikus panaszok enyhítésére szolgál, hozzájárul immunrendszerünk állapotának, védekezőképességének javulásához.

A Safe Laser hatékonyan alkalmazható akut-, vagy krónikus mozgásszervi megbetegedések esetén (gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás céljára), nehezen gyógyuló sebek, fekélyek kezelésére, vagy izom- és ízületi sérülésekre. Akut panaszok esetén nagy dózisban alkalmazva rövid idő alatt látványos javulást érhetünk el (például baleset következtében megjelenő duzzanatok kezelésekor). A hosszú ideje fennálló krónikus betegségek kezelésére pedig kúraszerű alkalmazás javallott, mely során a kezelés mértékét, mennyiségét folyamatosan kell növelni.

Miért válassza a Safe Lasert?

Szervezetünk nem más, mint egy komplex rendszer, mely minden apró eleme (sejtje) egymásért működik, megteremtve ezzel magát az egészséges embert. Ha egy sejt károsodást szenved, megbetegszik, az a teljes rendszerre, az egész szervezetre hatással van. A Safe Laser, ahogy azt számos kutatási eredmény is igazolja, sejtszinten fejti ki jótékony hatását, ezzel segítve a gyógyulást.

Hatékonysága bizonyított

A lézerkezelés a gyógyászatban valódi innovációnak minősül, hiszen lézeres stimuláció hatására a gyógyulás természetes folyamatként megy végbe szervezetünkben! Sejtszinten érvényesülő regenerációs hatásainak köszönhetően pedig bizonyítottan hatékony kezelésnek minősül megannyi különböző immungyengeségből fakadó- és mozgásszervi eredetű problémára.

Nézze meg alábbi videónkat, melyen Dr. Hegedűs György beszél a gyógyászatban használt lézerek működéséről, hatásairól.

Lézerkezelés a gyógyászatban

A Safe Laser készülékek ár- érték arányban valóban a leghatásosabb megoldást jelentik az immunhiányos akut- és krónikus panaszok kezelésére. A szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szüntetik meg, hanem hozzásegítenek a tartós gyógyuláshoz is! A Safe Laser készülékekett emellett bárki teljes biztonsággal használhatja!