Öngyógyítás Safe Laserrel

E heti témakörünk nem más, mint az öngyógyítás. Mindannyiunk számára ismert a holisztikus szemléletmód, mely az elmúlt húsz évben méltán örvend egyre nagyobb népszerűségnek. A holisztikus szemléletmód lényege, hogy mindenre kiterjed, azaz úgy tekint az emberre, mint a test, a lélek és a psziché egységére. Minden esetben a teljes személyt vizsgálja, és az egészségügyi problémákra is a teljesség jegyében keres megoldást. Olvassa el e heti blogbejegyzésünket, hogy választ kapjon az öngyógyítás lehetőségeivel kapcsolatos kérdéseire!

Öngyógyítás

Öngyógyítás

Egészségünk megőrzése rohanó világunkban egyre nehezebb feladat. Folyvást késésben vagyunk, vajmi kevés időt szánunk önmagunkra; nem ügyelünk a helyes táplálkozásra, a rendszeres testmozgásra, sőt! A túlságosan magas társadalmi elvárásokból kifolyólag állandó stresszbe hajszoljuk magunkat. Szervezetünk azonban a legtöbb esetben nem bírja az általunk diktált ütemet, és előbb, vagy utóbb jelezni kényszerül, hogy lassítsunk. Mi azonban nem szentelünk elegendő figyelmet önmagunknak, ekképp a jelzéseket sem vesszük észre, így a túlhajszolt szervezetnek nem marad más választása, mint egy betegség formájában megálljt parancsolni.

Ön tudta, hogy a magyar társadalom 1%-a valamilyen autoimmun betegséggel küzd?

Ilyen autoimmun betegség például a rheumatoid arthritis, azaz az ízületi gyulladás. A legtöbb esetben az ízületi fájdalommal küzdő páciensek csupán a legvégső stádiumban kérnek orvosi segítséget, ezt azonban akár több éven át tartó szenvedés is megelőzheti. Eleinte, bár fájdalmat éreznek a váll-, a térd-, vagy a bokaízületben, csak legyintenek, és arra várnak, hogy magától elmúljon. Nem vesznek tudomást a problémáról, mely szakszerű kezelés hiányában viszont egyre súlyosabbá válik. Általában akkor fordulnak orvosukhoz segítségért, amikor a kínzó fájdalom már a mozgásban korlátozza őket, és életminőség- romlással jár. Az autoimmun betegség természetéből kifolyólag pedig a szervezet önmaga ellen fordul, és az immunrendszer a saját, egészséges sejtjeit támadja.

Csípőprotézis műtét

Ízületi (és sajnos más egészségügyi) problémák esetében a betegek eleinte sajnos fájdalomcsillapító gyógyszerek alkalmazásával próbálják megszüntetni saját szenvedésüket.

Azonban ne feledjük el; a fájdalomcsillapítók pusztán tüneti kezelésre alkalmasak, azaz csupán az okozatot szüntetik meg- de magát a probléma okát nem. Emellett megannyi (adott esetben igen súlyos) mellékhatással számolnunk kell, melyre nem ritkán más gyógyszert is szedni kényszerülünk. Így szépen lassan belekerülünk egy önpusztító spirálba, hiszen újabb, és újabb gyógyszerekkel próbáljuk elfedni a kínzó fájdalmat, és a mellékhatásként fellépő egyéb betegségeket- miközben a kezdeti problémánk oka még mindig fennáll.

A holisztikus gyógyászat pedig igyekszik leszámolni a materialista szemléletmóddal, és hangsúlyozza: a beteg szervezetben ott rejlik a megoldás, a gyógymód a problémára; hiszen a szervezet (ahogy képes magát megbetegíteni), pontosan úgy képes arra is, hogy meggyógyítsa magát!

A szervezet öngyógyító folyamatainak aktiválásában pedig aligha találnánk hatékonyabb segítséget a Safe Laser készüléknél!

Hogyan illeszthető tehát a Safe Laser készülék az öngyógyítás folyamatába?

Az öngyógyítás első, és legfontosabb lépése, hogy felismerjük és megértsük a kialakult betegség valódi okát. Ebben segítenek pácienseiknek az Öngyógyító Központ szakemberei, akik nem mások, mint elismert orvosok, gyógytornászok, és 20 éves tapasztalattal rendelkező rehabilitációs szakemberek. Ők tehát azok, akik speciális ismeretek birtokában, mindenekelőtt diagnosztizálják az adott problémát. Ezt követően megkezdik a hatékony lézeres kezelést, illetve megtanítják a páciensnek, hogy miképp kezelhetik magukat hatékonyan, saját otthonukban.

Tekintse meg videónkat, mely segít megismerni Öngyógyító Központunkat!

díjmentes előadás

Díjmentes előadásra invitáljuk Önt!

Rendezvényünkön megismertetjük a résztvevőkkel az innovatív Safe Laser készülékek hatásának mibenlétét, és helyes használatát. Mindemellett részletesen foglalkozunk a gyógyászati lézer alkalmazásának területeivel (betegségek okaival, tüneteivel, kezelési lehetőségeivel), illetve a konzultáció során szívesen válaszolunk az Önt érintő kérdésekre is! 

Miért érdemes részt venni az előadáson?

  • Mert teljes körű ismereteket szerezhet a Safe Laser készülékekről!
  • Mert kizárólag ezen a rendezvényen biztosítjuk a díjmentes konzultáció lehetőségét!
  • Mert Dr. Hegedűs György Safe Laser specialista örömmel válaszol a jelenlévők kérdéseire!

Ha a személyes részvétel akadályokba ütközik, jelezze felénk, és lehetőséget adunk az online bekapcsolódásra!

Az előadás részleteiért kattintson ide, vagy a képre!