Safe Laser tapasztalatok

Miben rejlik a Safe Laser hatékonysága? Hogyan képes ez a lézerkészülék azonnal csillapítani a kínzó fájdalmat? Miben különbözik a Safe Laser készülékkel történő kezelés metódusa más jellegű gyógykezelésektől? Térdfájdalom esetén hogyan zajlik a pontos vizsgálat? Mit jelent a sejtszintű regeneráció?

Safe Laser hatékonysága
Safe Laser tapasztalatok

Safe Laser tapasztalatok

E heti blogbejegyzésünk a fenti kérdéseket járja körbe. A bejegyzés végén pedig olyan rövid történeteket írunk le, melyek szemléltetik a gyógyászati lézer és a szakorvosi kezelés eredményességét.

A rendelőnkbe érkező páciensek bizonyos szempontból két csoportra oszthatóak. Vannak, akik tudatában vannak a pontos diagnózisnak; esetleg, hogy térdkopással küzdenek. A másik csoportba azokat soroljuk, akiknél még nem diagnosztizálták a probléma okát, ők csupán más-más jellegű és intenzitású fájdalomra panaszkodnak. Ez utóbbi esetben a mi feladatunk megkeresni a fájdalom hátterében meghúzódó valódi okot.

Safe Laser tapasztalatok

Miként zajlik a vizsgálat?

A konzultáció a teljes körű vizsgálat lényeges eleme, hiszen fontos, hogy pontos képet kapjunk páciensünk problémájáról, megismerjük a panaszait. Ezután következik a lézeres tesztelés, mely során Dr. Hegedűs György nem pusztán a sajgó ízületre fókuszál, hanem aprólékosan megvizsgálja az azt körülvevő csontokat, szalagokat, izmokat és a kötőszövetet is.

Miért van szükség ilyen részletes vizsgálatra?

Gyakran tapasztaljuk, hogy bár a páciens ízületi fájdalomra panaszkodik, a probléma oka mégsem az ízületben keresendő. Esetenként az úgynevezett fájdalompont nem esik egybe a fájdalomérzet helyével, és ez akár tapasztalt orvosokat is képes megtéveszteni!  Ha a vizsgálat során kizárólag a fájó ízületre fókuszál a szakorvos, akkor könnyen elkerülheti a figyelmét a kisugárzó fájdalompont, így pedig a kezelés sem lehet hatékony.

A fenti problémák elkerülése végett tehát kiemelt figyelmet fordítunk a teljes körű, mindenre kiterjedő vizsgálatra. Így elkerüljük a téves kórkép felállítását, és minden esetben a fájdalom valódi okát kezeljük! Ennek eredménye pedig a hatékonyság, a kínzó fájdalom azonnali csillapítása és a páciens teljes felépülése.

Safe Laser tapasztalatok 1.

A közelmúltban egy kedves, idősebb hölgy fordult hozzánk segítségért. Fájó bal lába miatt mankóval közlekedett, azonban sajnos ezt helytelenül használta. A bot a jobb kezében volt, tehát azt a célt szolgálta, hogy az egészséges jobb lábát tehermentesítse vele. A hölgy a fájós bal lábával alig érintette a földet, testtartása jobbra billent, így a jobb oldalát különös terhelésnek tette ki. Rendelőnkben az első Safe Laseres kezelést követően képes volt ismét a bal lábára jobban terhelni, és így a helyes testtartása ia kezdett visszaállni. Ezután úgy járkált a rendelőben, hogy a mankót szinte nem is használta. Ez persze nem jelenti azt, hogy meg is gyógyult azonnal, hanem, hogy az izmok, szalagok és ízület együttes lézeres kezelésével gyorsabb és hatékonyabb eredményt elérni. Egy ilyen esetnél a rendszeres kezelés hatására folyamatos javulást lehet elérni, ami akár teljes fájdalom mentességet és mankó nélküli stabil járást is eredményezhet.

Ez azonban sajnos nem mindenkire jellemző. Gyakran találkozunk olyan páciensekkel, akiknél-bár sikerrel szüntetjük meg a fájdalmat- a rossz szokás miatt nem áll azonnal helyre a terhelés, a testtartás. Az ő esetükben fontos az izmok lazítása mellett, hogy a test statikáját is optimalizáljuk. Ha ugyanis a terhelés továbbra is aszimmetrikus marad, a fájdalomérzet könnyen visszatér!

Safe Laser tapasztalatok 2.

Egy úriember a minap bottal érkezett hozzánk, majd a lézeres kezelést követően felvette a cipőjét, és távozott. 10 perc elteltével csörgött a telefon a rendelőben, hogy nálunk felejtette a botját, és azonnal visszajönne érte. Annyira csökkent a fájdalma és stabilizálódott a járása, hogy el is felejtette a botot. De ennek az eredménynek a megtartásához rendszeres kezelés szükséges.

Pácienseink minden esetben komplett, személyre szabott gondoskodást és szakorvosi segítségnyújtást kapnak tőlünk. A Safe Laser szakértői csapata nem elégszik meg a kezelés során fájdalom csillapításával, vagy a gyulladás csökkentésével! Célunk a páciens teljes gyógyulása mellett a hosszú távú egészségmegőrzés!

Safe Laser hatékonysága

A Safe Laser 500 Infra készülékkel hatásosan kezelhetőek az térdízület különféle megbetegedései, hiszen a szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szüntetik meg, hanem hosszú távú megoldással szolgálnak! Az orvosi vizsgálatot követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lép fel a fájdalom, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!