Térdprotézis műtét elkerülhető!

Térdprotézis műtét helyett Safe Laser!

Olvassa el esettanulmányunkat, és tekintse meg videofelvételünket!

Megannyi páciensünk keres meg bennünket közvetlen a térdprotézis műtét előtt. Ők többnyire arról érdeklődnek, hogy van-e lehetőségük elkerülni a rájuk váró sebészi beavatkozást. Érthető, hogy félnek a kórháztól, a műtéttől, a kiszolgáltatottság érzésétől, és a lábadozási időre jellemző munkaképtelenségtől, keresőképtelenségről.

Mi vár rám a műtét után?
térdprotézis műtét

térdprotézis műtét

Nem ismeretlen számukra a műtét esetleges sikertelensége sem. Általában teljes körű tájékoztatást kapnak a kórházban a lehetséges kockázati tényezőkről is. Tudnak a végtag meghosszabbodás-, vagy megrövidülés lehetőségéről, a fertőzésveszélyről, a trombózis-, vagy az idegbénulás kockázatairól- mégis úgy döntenek: leszámolnak a keserves és gyötrelmes fájdalommal, kerül, amibe kerül…

Így tehát a műtétet megelőző legvégső alternatívaként veszik fel a kapcsolatot a Safe Laser szakértőivel, abban a reményben, hogy sikerült egy kis időt nyerniük. Talán enyhülhetnek majd a fájdalmak, talán visszanyerik mozgáskoordinációjukat, talán elodázhatják még a kellemetlen és fájdalmas térdprotézis- beültetést.

Térdprotézis műtét

Ilyen esetekben, mindamellett, hogy megkezdjük a szakszerű lézeres kezelést, azt hiszem, nyugodtan állíthatom, hogy egy emberként szurkoljuk végig a kezelés teljes időtartamát abban bízva, hogy ők valóban elkerülhetik a műtétet.

Természetesen óvakodtunk attól, hogy hiú reményeket ébresszünk bennük, mégis igyekszünk őket bátorítani, hiszen tudjuk, hogy a gyógyulásuk a Safe Laser 500 Infra készülékkel történő kezelés hatására nagyon is reális vágya mindannyiunknak.

Hogyan is zajlik a kezelés Safe Laser 500 Infra készülékkel?

A teljes körű vizsgálatot és konzultációt követően feltérképezzük a problémát. Miután komplex diagnózist állítunk fel, megszületik a kezelési terv is. Precízen bejelöljük azt a pontot, amit rendszeresen kezelve a gyógyulás útjára lépnek majd. Minden esetben kérjük, hogy legyenek körültekintőek és kitartóak, hiszen a térdprotézis műtét elkerülése a tét. Ők pedig biztosítanak bennünket arról, hogy minden szavunkat szem előtt tartva, rendszeresen és gondosan kezelik majd magukat a Safe Laser 500 Infra készülékkel.

Nem volt ez másként a videofelvételen megszólaló kedves hölgy esetében sem. A térdprotézis műtétet megelőző utolsó lehetőségként kereste meg a Safe Laser szakértői csapatát, és a segítségünket kérte. Kétségbeesetten szerette volna elkerülni a rá váró beavatkozást, mi pedig természetesen mindent el is követtünk ennek érdekében! Munkánkat végül siker koronázta, hiszen M. Mihályné 3 hónap elteltével úgy határozott, hogy lemondja a térdprotézis műtét időpontját!

Tekintsék meg a videofelvételt!

díjmentes előadás

Díjmentes előadásra invitáljuk Önt!

Rendezvényünkön megismertetjük a résztvevőkkel az innovatív Safe Laser készülékek hatásának mibenlétét, és helyes használatát. Mindemellett részletesen foglalkozunk a gyógyászati lézer alkalmazásának területeivel (betegségek okaival, tüneteivel, kezelési lehetőségeivel), illetve a konzultáció során szívesen válaszolunk az Önt érintő kérdésekre is! 

Miért érdemes részt venni az előadáson?

  • Mert teljes körű ismereteket szerezhet a Safe Laser készülékekről!
  • Mert kizárólag ezen a rendezvényen biztosítjuk a díjmentes konzultáció lehetőségét!
  • Mert Dr. Hegedűs György Safe Laser specialista örömmel válaszol a jelenlévők kérdéseire!

Ha a személyes részvétel akadályokba ütközik, jelezze felénk, és lehetőséget adunk az online bekapcsolódásra!

Az előadás részleteiért kattintson ide, vagy a képre!