Porckopás

A protézis műtét sok esetben elkerülhető, mert az ízületi porc regenerálható

Az ízületi fájdalom oka gyakran a porckopás, de ekkor is gyakran nem az ízületben keletkezik a fájdalom, hanem az ízületet mozgató izmokból és a kötőszövetből sugárzik az ízületbe.Ezt gyakran nem ismerik fel, pedig ilyen esetben nem is szükséges orvosi beavatkozás a fájdalom megszüntetéséhez.

Hazánkban sok felesleges protézis műtétet végeznek el, ivel ezek közül sok esetben a rehabilitáció megoldaná a problémát. Sajnos ma az orvosok nem a rehabilitációt javasolják minden esetben először és ennek hatástalansága esetén a műtétet, hanem egyből műtéti javaslatot tesznek.

A lézerterápia 50 éves ismert és elismert az orvostudományban, de sajnos hazánkban nem terjedt el igazán a mozgásszervi rehabilitációban. Azok a fizioterápiás szakemberek, akik használnak lézert, egyértelműen megerősítik a lézerkezelés rehabilitációs hatékonyságát.

Ízületi fájdalma van?

Porckopást diagnosztizáltak?

El szeretné kerülni a protézis műtétet?

Érdekli, hogy a lézeres rehabilitáció tudna-e Önnek is segíteni?

 

Kattintson a megfelől problémára!

Információkérés - időpontkérés kipróbálásra

 • A leletet kizárólag Dr. Hegedűs György látja, majd törlésre kerül.
  Dobd a fájlt ide, vagy
  Engedélyezett fájl típusok: jpg, gif, png, pdf., Max. file size: 128 MB.
  • A DrLaser.hu célja, hogy minden megyében megtekinthető, kipróbálható, megvásárolhatóak legyenek a Safe Laser termékek. Már jelenleg is több vidéki városban elérhetőek. Ezért kérjük, adja meg városa nevét, hogy segíthessünk, hol találja Önhöz a legközelebbi Safe Laser pontot. Illetve ezen információk alapján tervezni tudjuk, hol érdemes legközelebb Safe Laser pontot nyitni.
  • Az Adatvédelmi szabályzatott a weboldalon a láblécből éri el
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.