Herpesz kezelése Safe Laserrel

Néha előfordul, hogy nekem is kijön a herpesz a számon. Akinek ilyen előfordul, tudja, hogy nemcsak kellemetlen érzés, hanem elég “csúnya” is, nem szívesen megyek ilyenkor emberek közelébe. Amióta van Safe Laser (és mindig nálam van!), azóta nincs vele gondom. Amikor érzem, hogy épp ki akar jönni (elkezd bizseregni, húzódni a bőr az ajkamon), azonnal megkezelem és általában ki sem jön. Ha pedig nem sikerül idejében “elcsípni” (a húzódás érzése után fél-1 órán belül kell lézerezni), akkor pedig ki fig jönni, de 1 nap alatt beszárad és nem húzódik, nem fáj, nem fertőz. másnapra már be van száradva és jön le a seb. Ha nem tépjük le 8elég nehéz!), akkor 1-2 nap alatt gyógyul.

Egy páciensem esete:

Tavaly nyáron volt az esküvőm. Ilyenkor nagy a stressz a készülődés miatt, de azt nem gondoltam volna, hogy 4 nappal előtte kijön a herpesz a számon. tudtam, hogy ez nem fog jól mutatni a fotókon és az egész naponmat el fogja rontani. Szörnyű érzés volt, kétségbe voltam esve. A férjem éjjel az internetet bújta megoldás miatt és rátalált a Safe Laserre. Másnap kora reggel hívtam Hegedűs doktort a reménykedve. Megnyugtatott, hogy nincs veszve minden, bár nem tud 3 nap alatt tökéletes megoldást biztosan, de sokkal jobb lesz a helyztet. Annyira kevés időnk volt a készülődés miatt, hogy csak futárt tudtunk küldeni a lézerért. Délben már a kezemben volt a Safe Laser 150. Az javaslat ellenére napi 3x lézereztem a számat 3 napon át. Az esküvő reggelén már csak egy nagyon kis seb volt (varr), amit a sminkes ügyesen úgy el tudott tüntetni, hogy fotókon nem volt látható és élőben is csak az vette észre, aki közelről nézett. Nagyon hálás vagyok, hogy a Safe Laser segítségével jól tudtam érezni magam az esküvőmön.”    Molcsik Andrea

Dr. Hegedűs György

Még fontosabb az ÖNGYÓGYÍTÁS elsajátítása

Dr. Hegedűs György a Safe Laser orvos szakmai

Otthoni lézerterápia orvosi segítséggel

 

 • Fájdalomcsillapítás
 • Gyulladáscsökkentés
 • Ízületi regeneráció
 • Szalagok és izmok lazítása
 • Mozgás

Információkérés 

 • A leletet kizárólag Dr. Hegedűs György látja, majd törlésre kerül.
  Dobd a fájlt ide, vagy
  Engedélyezett fájl típusok: jpg, gif, png, pdf., Max. file size: 128 MB.
  • A DrLaser.hu célja, hogy minden megyében megtekinthető, kipróbálható, megvásárolhatóak legyenek a Safe Laser termékek. Már jelenleg is több vidéki városban elérhetőek. Ezért kérjük, adja meg városa nevét, hogy segíthessünk, hol találja Önhöz a legközelebbi Safe Laser pontot. Illetve ezen információk alapján tervezni tudjuk, hol érdemes legközelebb Safe Laser pontot nyitni.
  • Az Adatvédelmi szabályzatott a weboldalon a láblécből éri el
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.