Dr. Hegedűs György térdfájdalom és porckopás ízületi és triggerpont (izomból ízületbe sugárzó fájdalom) Safe Laser kezelésével szerzett tapasztalatai és eredményei

Térdkopás kezelése Safe Laser terápiával

Dr. Hegedűs György páciensének esete. Térdkopás kezelése Safe Laser készülékkel orvosi útmutatás szerint. Miért szükséges a kisugárzott fájdalom felderítése és kezelése az ízületi lézerterápia mellett?

Térdkopás sikeres kezelése Safe Laser terápiával

Dr. Hegedűs György páciensének esete. Térdkopás kezelése Safe Laser készülékkel. Sikerek a családban. Milyen eredményeket lehet elérni, ha van otthon Safe Laser készülék?

Térd és csípőprotézis lemondása

Dr. Hegedűs György páciensének története. Safe Laser terápia segítségével sikerült olyan javulást elérni, hogy a páciens vissza tudta mondani a csípőprotézis és térdprotézis műtétet.

Csípőprotézis és térdprotézis műtét lemondása

Az idős páciensnek jelentős csípő- és térdfájdalmai voltak, az ízületi mozgások beszűkülésével. Csípőprotézis és térdprotézis műtétre volt előjegyzése. 2 hónapos Safe Laser 500 kezelés után fájdalma szinte teljesen megszűnt, az ízületi mozgása olyan nagy mértékben javult, hogy az orvosa levette a protézis várólistáról.

Térdkopás kezelése Safe Laserrel

Dr. Hegedűs György páciensének esete. Térdkopás kezelése Safe Laser készülékkel. Sikerek a családban. Milyen eredményeket lehet elérni, ha van otthon Safe Laser készülék?

Mozgásszervi rehabilitáció Safe Laser készüékkel

Dr. Hegedűs György bemutatja, hogy miért különleges a Safe Laser , miért hatékonyabb más lézerkezeléssel szemben, hogyan lehet vele ízületi gyulladást, porc kopást (pl csípő vagy térd kopás ) kezelni, a kisugárzott fájdalmat akár azonnal csökkenteni, akár protézis műtétet elkerülni. Milyen orvosi kutatás, kórházi tapasztalat áll a hátterében.

Térdkopás kezelése lézerrel

A páciens vett egy otthoni lézerkészüléket az interneten, mellyel nem ért el fél év alatt eredményt. A Safe Laser 500-al való tesztelés során több trigger (kisugárzó fájdalom) pontot találtunk, ezek kezelésével jelentősen csökkent a panasza. Tanulság: szükséges orvosi konzultáció az otthoni lézerkezeléshez

Térdkopás kezelése Safe Laser készülékkel és kerékpározással

Egy 65 éves páciens esetében a térdkopásából eredő fájdalmat szinte teljesen meg lehetett szüntetni Safe Laser kezeléssel és szobakerákpározással. A térdbe sugárzott fájdalomra és az ízületi kopásra is hatékony a lézer. 1 hónap után szinte teljesen fájdalommentesen sétál.

Térd- és csípőfájdalom kezelése Safe Laser készülékkel

Térd- és csípőfájdalom kezelése bottal közlekedő idős hölgynél. Egyik csípőben már van protézis, de el akarja kerülni a másik oldali protézis műtétet.

Térdkopás és sarokcsontgyulladás kezelése Safe Laser készülékkel

A páciensnek nem használt a kórházi lézerkezelés, de a Safe Laser napi használatával teljesen megszűnt a sarokcsontgyulladása és fájdalma. A közben kialakult térdfájdalmát is a Safe Laserrel kezeli orovsi útmutatás alapján.

Térdkopás kezelése Safe Laser készülékkel

A páciensnek a térdkopása miatt protézis műtétet javasolt az orvosa. A kisugárzott fájdalompontok lézeres tesztelése után megszünt a fájdalma, ami igazolta, hogy nem az ízületi kopása okozza a fájdalmának nagy részét, hanem a sántítás miatt feszült izmozat. Sikerült igazolni, hogy jelenleg nem igényel protézis műtétet.

Térdkopás és sántítás kezelése Safe Laserrel

Dr. Hegedűs György páciense jelentősen sántított a térdkopása miatt, illetve nagyon átterhelt az ép oldalra, ami azon az oldalon is ízületi túlterhelést eredményez. A kisugárzott fájdalom lézeres tesztelését követően a fájdalma csökkent és kiegyenlítettebb lett a két oldal terhelése. A Safe Laserrel mindkét oldali ízületet szükséges kezelni, akkor javulás várható ilyen esetben is.

Kezdődő térdfájdalom kezelése Safe Laser készülékkel

Dr. Hegedűs György páciensének fokozódó térdfájdalmat okozott a kezdődő térdkopása. A Safe Laser tesztelés során kiderült, hogy a fájdalma nem az ízületben keletkezik, hanem az izomzatból sugárzik, amit azonnal meg lehetett szüntetni. A rendszeres Safe Laser kezelésssel ebben a stádiumban megakadályozható a térdkopás rosszabodása.

Térd- és csípőkopás Safe Laser kezelése

Dr. Hegedűs György páciensének a térd- és csípőfájdalma, kopása lábrövidüléses sántítást okozott. A Safe Laser készülékkel végzett kisugárzott fájdalompontok kezelése után a lábrövidüléses sántítása, a térd- és csípőfájdalma csökkent. A lézerterápia hatékony a panaszára.

Térdfájdalom megszüntetése Safe Laser kezeléssel

Dr. Hegedűs György páciense komoly fájdalmat okozó térdkopás miatt vásárolt Safe Laser készüléket. Két hónap rendszeres használat után kezdte érezni a lézerkezelés hatását. Jelenleg a mindennapjait fájdalommentesen éli, nem igényel protézis műtétet.