Safe Laser hatékonysága

Bejegyzésünkben ezúttal egy olvasói levélre szeretnénk reflektálni, mely csupán egy azon megkeresések közül, melyeket ebben a témában kapunk; Miben rejlik a Safe Laser hatékonysága, hogyan tehető eredményesebbé a kezelés? Természetesen a továbbiakban is készséggel állunk olvasóink rendelkezésére, és igyekszünk mielőbb válaszolni akár nyílt-, akár magánlevél, Facebook-üzenet, vagy személyes beszélgetés formájában!

Tisztelt Hegedűs Doktor!
Safe Laser hatékonysága

Safe Laser hatékonysága

A segítségét szeretném kérni. Éveken át küzdöttem térdízületi problémákkal. Miután elkezdett fájni a térdem, vártam, hogy elmúljon, de csak erősödött. Orvoshoz mentem. Kaptam gyógyszereket, de nem segített. 68 éves múltam, azt mondták, ez korral jár. Végül a lányomtól kaptam egy lézert a születésnapomra, és elkezdtem használni. Már három hónapja használom, és tényleg segített, de a fájdalom nem múlt el. Hegedűs Doktor, kérem, ne értsen félre, elégedett vagyok, hiszen már nem fáj annyira, de azért időnként még szokott. A Safe Laser hatékonysága köztudott, de hogyan kezeljem a térdem eredményesen? Tudna segíteni nekem? Mit kell tennem, hogy teljesen elmúljon? Elmúlhat teljesen? Köszönöm a válaszát!

A. Mária, Szeged

Mária problémája nem egyedi. Egyre többen döntenek a Safe Laser kezelés mellett, illetve sokan keresnek rá az interneten a Safe Laser helyes használatára, és kezdik magukat előzetes szakorvosi konzultáció nélkül kezelni. Amellett azonban, hogy ezzel semminemű kárt nem okozhatnak, és mellékhatásokkal sem kell számolniuk- a kezelés valóban sokkal hatékonyabb, ha a páciens felkeresi a Safe Laser szakértői csapatát, és ellátogat hozzánk egy ingyenes vizsgálatra, konzultációra.

Csípőprotézis műtét

Miért?

Elsősorban azért, mert a Safe Laser csapata kutatókból, orvosokból, szakértőkből áll, akik a felmerülő problémát komplexitásában képesek szemlélni. Mert a probléma részletes kivizsgálása, és a személyes beszélgetés után minden hozzánk forduló páciensnek személyre szabott kezelési tervet készítünk.

Mert ismerjük, hatékonyan alkalmazzuk- és tanítjuk meg Önnek az öngyógyítás lehetőségeit, hogy mielőbb leszámolhasson a kínzó fájdalommal, és a gyógyulás útjára lépjen!

Magyarországon egyedülálló, komplex terápia

A Safe Laser szakértői kidolgoztak egy olyan komplex terápiát, mely hazánkban valóban egyedülállónak minősül, hiszen több, egymásra épülő lépésből áll. Ennek a terápiának a célja, hogy ne pusztán a fájdalmat szüntessük meg, hanem –a probléma forrását felderítve– hosszú távú megoldást biztosíthassunk a pácienseknek.

A terápia tehát az alábbi pontokból tevődik össze:

  • Mindenekelőtt meghallgatjuk a panaszokat, kivizsgáljuk páciensünket, és felállítjuk a pontos, részletes diagnózist.
  • Felderítjük a fájdalom valódi okát. A fájdalomérzet helye, és a fájdalmat kiváltó pont gyakran nem esik egybe, ebben az esetben kisugárzó fájdalompontról beszélünk (erről egy régebbi bejegyzésünkben írtunk), mely speciális kezelést igényel.
  • Miután megtaláltuk a kisugárzó fájdalompont helyét, további vizsgálatokkal teszteljük, végül igazoljuk a diagnózist.
  • Végül megtanítjuk pácienseinknek a Safe Laser hatékony otthoni használatát, és optimalizáljuk a mozgáskoordinációt. Erre olyan betegek esetében van szükség, akik az egyik oldalon jelentkező fájdalomérzet hatására kímélni kezdték az ellenkező oldalukat (például sántítanak). Ők gyakran a fájdalom megszűnése után sem változtatnak a megszokott mozgásformán. A mi feladatunk, hogy megmutassuk a helyes mozgáskoordinációt, ezzel ismét lehetővé téve a két oldal azonos terhelését.
  • A folyamatos kontrollvizsgálatok során tanácsokkal látjuk el a beteget, illetve nyomon követjük a gyógyulás teljes folyamatát.

A Safe Laser hatékonysága -mi a titka?

A Safe Laser kezelés során koncentrált orvosi lézerfényt bocsát ki, mely fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatását a fájdalom forrásának pontján, és a fájdalom konkrét helyén fejti ki. A biostimuláció eredményeként nem csupán azonnali segítséget, hanem hosszú távú megoldást is jelenthet a fennálló panaszra. Ízület kezelése esetén a csont, a porc és a szalagrendszer regenerációja is megkezdődik, hiszen oldódik az izomzat feszültsége, melynek következtében megszűnhet az ízületbe sugárzott fájdalomérzet is. Emellett optimálissá válik az ízületi tok keringése, több folyadék áramlik az ízületbe, ekképp javul az ízület tápanyagellátása. A porc és a szalagok sejtjei tehát a lézerfény hatására aktiválódnak. A kezelés komplexitásának köszönhetően pedig jobb eredményeket érhetünk el, mint más gyógymódok alkalmazása esetén!

Kinek ajánljuk a Safe Laser használatát?

A Safe Laser készülékkel végzett terápia minden olyan probléma esetében hatékonynak bizonyulhat, melynek hátterében gyulladásos vagy mikrokeringési problémák, bőr- és kötőszöveti eltérések illetve mozgásszervi problémák (pl. ízületi degeneráció, kopás, gyulladás, fájdalom) állnak, hiszen a Safe Laser szervezetünk saját regenerációs folyamatait segíti elő. Javasoljuk tehát mindazoknak, akik jelenleg mozgásszervi fájdalommal, fül-orr gégészeti problémákkal, fogászati-, vagy épp kozmetológiai panaszokkal küzdenek. Ajánljuk továbbá olyan betegeknek is, akik más gyógymódok alkalmazása során pusztán részleges eredményeket értek el.

Válasz Mária levelére

Kedves Mária!

Köszönöm őszinte levelét. Természetesen nem lehetetlen Safe Laser terápiával teljes mértékben elmulasztani a térdfájdalmat. Ahhoz, azonban, hogy konkrét tanácsokat adhassak a Safe Laser használatát illetően, kérem, legyen kedves ellátogatni hozzánk egy konzultációra, mely során diagnosztizáljuk a fájdalom valódi okát, a probléma forrását! Egy szakember által kialakított kezelési terv mindenképpen hatékonyabbá tudja tenni az otthoni Safe Laseres kezelést.

Köszönöm a bizalmát, és várom a jelentkezését!

Üdvözlettel,

Dr. Hegedűs György

Életmód tanácsadó, lézer hatás kutató, Safe Laser specialista

díjmentes előadás

Díjmentes előadásra invitáljuk Önt!

Rendezvényünkön megismertetjük a résztvevőkkel az innovatív Safe Laser készülékek hatásának mibenlétét, és helyes használatát. Mindemellett részletesen foglalkozunk a gyógyászati lézer alkalmazásának területeivel (betegségek okaival, tüneteivel, kezelési lehetőségeivel), illetve a konzultáció során szívesen válaszolunk az Önt érintő kérdésekre is! 

Miért érdemes részt venni az előadáson?

  • Mert teljes körű ismereteket szerezhet a Safe Laser készülékekről!
  • Mert kizárólag ezen a rendezvényen biztosítjuk a díjmentes konzultáció lehetőségét!
  • Mert Dr. Hegedűs György Safe Laser specialista örömmel válaszol a jelenlévők kérdéseire!

Ha a személyes részvétel akadályokba ütközik, jelezze felénk, és lehetőséget adunk az online bekapcsolódásra!

Az előadás részleteiért kattintson ide, vagy a képre!