Safe Laser vásárlás hitelre

Kedves Olvasóim! A közelmúltban többen érdeklődtek, hogy megoldható-e a Safe Laser vásárlás hitelre. Örömmel tudatom Önökkel, hogy ez nemrég lehetővé vált, mi több, igen kedvező feltételekkel. Így már senkinek nem kell azért nélkülöznie otthonában a Safe Laser-t, mert az egyösszegű vásárlás esetleg megterhelő lenne.

Safe Laser
Safe Laser vásárlás hitelre

Safe Laser vásárlás hitelre

A Safe Laser készülék hatékonyságát egyre több és több tudományos kutatási eredmény igazolja. Gyakorlatilag kortól, nemtől függetlenül minden olyan problémát hatékonyan orvosolhatunk vele, melynek gyógyítása az immunerősítő folyamatok aktivizálásban rejlik. Legyen szó (a teljesség igénye nélkül) akár felületi sérülésekről (mint a vágás, égés, sebek), mozgásszervi bántalmakról (porckopás, ízületi gyulladás), reumatikus eredetű panaszokról, vagy éppen allergiás tünetekről – a Safe Laser készülékkel gyorsíthatjuk a sejtregenerációt, ekképp rövidíthetjük a gyógyulás idejét.

A fentiek miatt tehát a szakorvosok egyöntetűen állítják: a Safe Laser készülék elengedhetetlen minden háztartásban, hiszen számos egészségügyi panasz esetén azonnali, hatékony segítséget jelent!

Safe Laser vásárlás hitelre

Ezidáig azonban sajnos nem mindenki engedhette meg magának a Safe Laser készülék-vásárlást. A Medisanat Kft. azonban egy nagyon kedvező hitelkonstrukciót kidolgozva lehetővé tette, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon a lágylézer-kezelés lehetősége. A Medisanat Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálatnak a jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát. Érvényes 2016. március 1-től 2016. szeptember 15-ig a Safe Laser 150 és Safe Laser 500 infra termékekre.

Az érdeklődők megannyi különböző hitelkonstrukció közül választhatják ki a számukra legideálisabbat, és minél nagyobb önrészt vállalnak, annál alacsonyabb lesz a havi törlesztő. 9,92% THM mellett, 36 hónap futamidőre lehet felvenni a hitelt, a Safe Laser készülék pedig azonnal hazavihető.

Safe Laser vásárlás hitelre- megéri?

Családunkban bármikor bekövetkezhetnek váratlan balesetek. Lehet ez bármi a legapróbb sérüléstől a komolyabb problémákig. Az ilyen helyzetekben elengedhetetlenül fontos, hogy azonnali, hatékony segítséget nyújthassunk sérült családtagunknak; csökkentsük a fájdalmát, csillapítsuk az esetleges gyulladást.

Mit érdemes tudnia a kedvezményes hitellehetőségről?

  • Kényelmes, gyors, előre kiszámítható. A hiteltörlesztő összege a teljes futamidő alatt változatlan marad, így Ön hónapról hónapra kalkulálhat ezzel az összeggel; nem kell meglepetésektől tartania.
  • Biztonságos, hiszen a Magyar Cetelem Bank Zrt. lehetőséget biztosít ügyfeleinek a hitelfedezeti biztosításra.
  • Nincs hitelbírálati díj, így nem merülnek fel járulékos költségek.

Ha belegondolunk, hogy mennyi pirula, szteroid-injekció, fizikoterápia, gyógytorna, masszázs, stb. árát takarítjuk meg már ez alatt az idő alatt is, hamar ráébredünk: a Safe Laser készülék vásárlása nem kiadás, hanem befektetés. Befektetés az egészségmegőrzésbe.

Safe Laser vásárlás hitelre

A Safe Laser 500 Infra készülék a szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szünteti meg, hanem hosszú távú megoldással szolgál! Az orvosi vizsgálatot követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lép fel a fájdalom, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!