Tudomány a lágylézer hatékonysága mögött

Milyen kutatások és vizsgálatok igazolják a lágylézer terápia hatékonyságát? Miért ajánlják világszerte orvosok ezrei pácienseiknek a lézerkezelést? Milyen betegségek esetén alkalmazható a lézer? Miért találkozunk ellenvéleményekkel az interneten a lézerkezelés témakörében? Miért nem válik be mindenkinek, ha a lézer valóban csodaszer? Egyáltalán: mi is az a lágylézer?

Nem csodaszer!
lágylézer terápia

lágylézer terápia

A bejegyzés elején szeretném leszögezni: A lézer nem csodaszer. A lágylézer terápia nem távolítja el a rákos sejteket, nem gyógyít minden betegséget; a lézer nem az örök élet titka. Azonban megfelelően alkalmazva, valóban számos betegség esetén segíti a felépülésünket!

Történeti áttekintés

A lágylézer-technológia alkalmazása az orvostudományban 50 évre tekint vissza. Az első tudományos feljegyzés 1967-re tehető, amikor Mester Endre dokumentálta a lézerterápia sejtekre gyakorolt pozitív hatásait. Ebben az időszakban kezdődtek meg a kutatások, melyek egyre több, és több területet (általános sebészet, érsebészet, urológia, nőgyógyászat, neurológia, szájsebészet, fül-orr-gégészet, bőrgyógyászat) érintettek. Tudományos kísérletek, vizsgálatok indultak a lézerkezelés témakörében, melyek eredménye egybehangzóan elismerte a lágylézer gyógyító hatásait. Sorra láttak napvilágot a lézer témájában megjelenő tudományos publikációk. 81 orvostudományi egyetem aktív részvételével 230 lektorált, tudományos folyóirat 3400 pozitív eredményt felmutató esetről számolt be. A publikációkat -a teljesség igénye nélkül- ide kattintva Ön is megtekintheti.

A világnak ismét fejet kellett hajtania egy forradalmi magyar találmány; a lágylézer előtt.

lágylézer terápia

Mi a lágylézer (Safe Laser) működésének alapja?

A lágylézer- készülék 0,05-4 J energia besugárzásával gyakorol pozitív hatást a sejtekre. Fontos tehát kiemelnünk, hogy nem tüneti jellegű kezeléssel szolgál, hanem a sejtek mélyébe hatolva elindítja azok regenerációját, és visszaállítja a beteg sejtek optimális működését.

Gyorsítja az oxigénellátást, az erek újraképződését; serkenti az ellenanyag-termelést, így optimalizálja szervezetünk védekezőképességét, és javítja a vérkeringést. A lézerkészülék tehát a gyógyulás folyamatát (mikroszkopikus) sejtszinten indítja el- ezért minősül valódi orvostechnológiai innovációnak.

A lágylézer működésének mechanizmusáról bővebben ide kattintva olvashat.

Milyen területeken alkalmazható a Safe Laser?

A Safe Laser a panaszok igen széles skáláján sikerrel használható. Elsősorban fizikoterápia kiegészítésként javasoljuk, hiszen alkalmazása jelentősen csökkenti a rehabilitáció idejét. Emellett hatékony segítség nehezen gyógyuló sebek (fekélyek), mozgásszervi bántalmak, izom- és ízületi panaszok, bőrproblémák, allergiás reakciók kezelése során. A Safe Laser gyulladáscsökkentő hatása mellett fontos tulajdonsága, hogy jelentősen csillapítja a páciens fájdalmát, így az eredmény akár már egyetlen kezelés után is érezhető. A Safe Laser készülék érintésmentesen alkalmazható, így fertőzésveszélytől sem kell tartanunk. Tudjon meg többet az alkalmazás lehetőségeiről, a részletekért kattintson ide!

Hogyan kell használni, ki használhatja? Biztonságos a lágylézer terápia?

A Safe Laser készülék bárki által teljes biztonsággal használható. Speciális prizmájának köszönhetően a lézersugarak nem károsak a szemre, és a kezelést követően mellékhatásokkal, szövődményekkel, allergiás reakcióval sem kell számolnunk. Az orvosi konzultáció során a páciens megtanulja a Safe Laser helyes használatát, így bármikor (saját otthonában, vagy akár utazás során) tudja alkalmazni azt. A biztonságos lézer fontos előnye, hogy használata nincs korhoz kötve, így akár gyermekeink-, akár idősebb hozzátartozóink panaszait is csillapíthatjuk vele.

Tekintse meg videónkat, és ismerje meg a lágylézer hatékonyságának titkát!

Lágylézer

A Safe Laser 500 Infra készülék valódi áttörés a fájdalomcsillapítás, gyulladáscsökkentés területén. A sejtek mélyébe hatoló lézersugaraknak köszönhetően ez az eszköz aktivizálja szervezetünk öngyógyító folyamatait, serkenti a sejtregenerációt, erősíti immunrendszerünket. Vegye fel a kapcsolatot a Safe Laser csapatával, és tájékozódjon a használati lehetőségekről!