Safe Laser tapasztalatok

Kedves Olvasóim!

A közelmúltban is számos levelet kaptam Önöktől; ezek témája az allergia-, mozgásszervi panaszok, és más problémák lézeres kezelése volt. Ezeket egyrészt ezúton is szeretném megköszönni, másrészt pedig kigyűjtöttem belőlük a leggyakrabban ismétlődő kérdéseket, és úgy döntöttem, ezeket a blogon is megválaszolom. Örömmel tölt el a sok pozitív visszajelzés, melyet aktív Safe Laser használóként megosztanak velem. Kérem, a továbbiakban is írják meg felmerülő kérdéseiket, tapasztalataikat, hiszen ez segít bennünket abban, hogy mindig aktuális, érdekes témaköröket dolgozzunk fel szerdánként megjelenő bejegyzésünkben.

Hogyan enyhíthetem allergiás panaszaimat Safe Laser készülékkel?
Safe Laser vélemények

Safe Laser vélemények

Az allergiaszezonban az ilyen jellegű kérdések igen gyakoriak, hiszen augusztusban a pázsitfű, a lórum, az útifű, a libatop, az üröm és nem utolsó sorban a parlagfű is problémát jelent a pollenre érzékenyeknek.

Az allergiás tünetek kezelésére a bármeilyik Safe Laser (30, 150 és 500)  típusú készülék egyaránt megfelelő és hatékony. Az orrüeg lézer-bevilágítása segíti a orrnyálkahártya gyógyulását, és fájdalomcsillapító hatásának köszönhetően az allergia okozta panaszok is jelentős mértékben enyhülnek. A kezelést célszerű naponta 2-3 alkalommal néhány percen át végeznünk, így igen rövid idő alatt leszámolhatunk az allergia okozta panaszokkal.

A Safe Laser valóban magyar szabadalom?

Igen. A Safe Laser, azaz az otthon használható lágylézer készülék egy elhivatott magyar lézerfizikus, Dr. Rózsa Károly fejlesztése. A lézerkészülékeket az orvostudomány már évtizedekkel azelőtt is sikerrel alkalmazta, hogy megjelent volna a piacon a magánemberek számára elérhető, biztonságos lézerkészülék. A Safe Laser sok tekintetben valódi innovációnak minősül elődjeihez képest. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhol, bármikor használhassuk, míg speciális prizmája megóvja szemünket a lézer káros sugaraitól. Dr. Rózsa Károly találmánya tehát minden tekintetben forradalmi áttörésnek minősül, és mindannyian büszkék lehetünk erre a kiváló magyar kutatóra, aki ezzel a remek gyógyászati eszközzel megajándékozta a világot. Kutatási eredményeket és referenciákat ide kattintva olvashat.

Mozgásszervi bántalmak

Hogyan lehetséges, hogy a Safe Laser egyaránt használható mozgásszervi panaszok és bőrproblémák esetén?

A Safe Laser készülékek mozgásszervi panaszok, allergia, vagy épp kozmetikai problémák mellett megannyi más problémakörre is hatékonyan alkalmazhatóak. A sokrétű felhasználás titka a lágylézer-készülék tulajdonságaiban rejlik. A lézersugarak a bőrön, izmokon, csontszöveteken át a sejtek mélyébe hatolva fejtik ki hatásukat.

Biostimulációnak nevezzük azt a folyamatot, mely optimalizálja a sejtképződést, serkenti a vérkeringést, ellenállóbbá teszi immunrendszerünket. Az egészségügyben számos különféle tünetegyüttes immungyengeségre vezethető vissza; tehát a megfelelő immunerősítő kezeléssel ezek mind-mind hatékonyan orvosolhatóak.

A Safe Laser készüléknek valóban nincsenek mellékhatásai?

Jelenleg az orvostudomány a lágylézer-készülékek egyetlen mellékhatását sem ismeri. A szteroidtablettákkal, antihisztamin- és fájdalomcsillapító gyógyszerekkel ellentétben tehát semmilyen esetben sem kell kockázatokkal, szövődményekkel, mellékhatásokkal számolnunk. Ennek a kiváló tulajdonságának köszönhetően pedig a család bármely tagja alkalmazhatja.

A Safe Laser készülék valóban vásárolható hitelre is?

A Medisanat Kft. egy nagyon kedvező hitelkonstrukciót kidolgozva lehetővé tette, hogy minél szélesebb körben ismertté váljon a lágylézer-kezelés lehetősége. Az érdeklődők megannyi különböző hitelkonstrukció közül választhatják ki a számukra legideálisabbat, és minél nagyobb önrészt vállalnak, annál alacsonyabb lesz a havi törlesztő. 9,92% THM mellett, 36 hónap futamidőre lehet felvenni a hitelt, a Safe Laser készülék pedig azonnal hazavihető. Bővebb információért kattintson ide!

Tekintse meg videónkat, melyen Dr. Rózsa Károly lézerfizikus nyilatkozik!

Mozgásszervi panaszok esetén

A Safe Laser 500 Infra készülékkel hatásosan kezelhetőek az csípő-, a térd-, vagy a csuklóízület különféle megbetegedései, hiszen a szövetek mélyebb rétegeibe hatolva nem csupán a kínzó fájdalmat szüntetik meg, hanem hosszú távú megoldással szolgálnak! Az orvosi vizsgálatot követően a páciens megtanulja önmagát kezelni, így bármikor lép fel a fájdalom, azonnal képes lesz csillapítani! A Safe Laser készülék alkalmazása során továbbá nem kell szövődményektől, mellékhatásoktól tartanunk, hiszen maximálisan biztonságos, így bárki, bárhol használhatja!